Vergaderen in Amsterdam

Vergaderen in Amsterdam

Vergaderen in Amsterdam?

Een presentatie of een training geven?


De Veranda beschikt over een stijlvolle accommodatie die bij uitstek geschikt is voor het houden van trainingen, werkconferenties, presentaties, vergaderingen of themadagen.

Door de centrale ligging, goede bereikbaarheid en voldoende parkeermogelijkheden is De Veranda een aantrekkelijke locatie.

Kortom, De Veranda is een prima vergaderlocatie in Amsterdam.

De Veranda beschikt over 4 ruimten van 35 m2 tot 170 m2, die plaats bieden aan 10 tot 100 personen; afhankelijk van de gewenste opstelling. Vergaderapparatuur is in voldoende mate aanwezig of kan worden verzorgd.

Een goed verzorgde lunch of diner ter onderbreking of een borrel in onze bar ter afsluiting van uw dag behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.


Lunchsuggesties voor groepen en vergaderingen


Ballroom

 

De Ballroom is onze grootste ruimte en heeft een oppervlakte van 170 m2 met uitzicht op het water en het Amsterdamse bos. Deze zaal is uitermate geschikt voor uw bijeenkomst, vergadering of presentatie en is tevens uitgerust met diverse audioapparatuur zoals een beamer, dvd speler, microfoons en gratis wifi. De zaal beschikt uiteraard over airconditioning.

 

Het Upperdeck 

 

Het Upperdeck is geschikt voor vergaderingen tot 40 personen. De zaal ligt aan de kant van de Amstelveenseweg op de eerste verdieping en beschikt over airconditioning, gratis wifi, balkon en veel licht.

 

De Gallery

 

De Gallery is geschikt voor vergaderingen tot 20 personen. Deze zaal ligt aan de kant van de Amstelveenseweg en beschikt ook over airconditioning, gratis wifi en veel licht.

 

Capaciteit en prijzen

 

Vraag naar onze uitgebreide informatiemap of maak een vrijblijvende afspraak met Annelieke of Karina 020-6445814 of per email info@deveranda.nl

 

Wilt u op de hoogte blijven
van de acties en speciale menu’s?

Inschrijven nieuwsbrief
  • De Veranda
  • Amstelveenseweg 764
  • 1081 JK Amsterdam
  • T 020 644 58 14
  • F 020 661 37 89
  •